Verantwoording

De website Sint Maartenshuis was als fotogalerij eerder ondergebracht bij one.com . Dit bedrijf is  gestopt met fotogalerijen. En dit is een goed alternatief.

Van belang is te weten dat deze website onderdeel uitmaakt van een samenhangend aantal websites die nog actief zijn bij one.com en dat ook zal blijven, hoewel niets zeker is uiteraard. Deze websites staan op mijn naam.

Ik geef een overzicht:

https://www.pjotter.com : mijn  website over sexueel misbruikervaring en de gevolgen.  Met veel schilderijen die ik heb gemaakt als beeldmateriaal bij het verhaal.

https://www.Ravensbos.nl: een website over het Seminarie Ravensbos van de paters Oblaten  OMI met veel bijdragen en foto's van ex Ravensbossers. De website is opgenomen als onderdeel van Nederlands Erfgoed en Tijdsbeeld . Het seminarie is in 1970 gesloten en in 1996 verkocht. Ik heb daar zes jaar gezeten en ben ze dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. De reünie die we hebben georganiseerd is daar een uiting van.

https://sintmaarten.pjotter.eu hoort in dit rijtje thuis. Op facebook is een vergelijkbare groep actief onder dezelfde naam. Daar vind je voormalige bewoners van het huis. De foto's van de reünie die we in 2019 hebben georganiseerd met de bewonerscommissie van het sintmaartenshuis zijn geplaatst.

Vervolgens:

https://pietersblog.pjotter.com In deze blog schrijf ik alles over wat mij raakt en/of bezig houdt.

https://medium.com  Dit is een amerikaans schrijverscollectief waar ik aan deel neem, maar vooral veel artikelen lees over onderwerpen die mij raken. Denk aan de opwarming van de aarde, de oorlog in het oosten, de genocide-stroom.

Tenslotte: alles begon met

http://kindertehuis-sintmaarten.blogspot.com/2007/07/sint-maarten-in-leiden.html

Je vindt hier een schat aan informatie en is na al die jaren nog steeds actief dankzij  Margaret (Greetje) Rijkelijkhuizen

Ik ben haar daar dankbaar voor.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.